Hoppa till innehåll

Bagare och konditor

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

1400 poäng

BAGARE, KONDITOR

Att bli bagare, konditor är ett utmärkt sätt att vidareutveckla sig själv. Dessutom är det ett yrke som man kan utöva över hela världen. Utbildningarna passar dig som gillar att jobba med råvaror och baka bröd och bakverk. Din framtid kan finnas inom till exempel bageri, konditori eller café. Du som söker är social, kreativ och har ett brinnande intresse för bakning och service.

Den skolförlagda delen äger rum på Nyköping Strand Utbildningscentrum. I utbildningen ingår undervisning, studiebesök, gästföreläsningar och projektarbete. Ett viktigt inslag i utbildningen är praktik på en arbetsplats.

Ämnes-/kursplan

RLXACR (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

BAGARE-NSU

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser (12 st)

0 Kursstarter

  • Det finns inga kursstarter att ansöka till.